ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιεϊρίνια: Κοντά στην Αλ Χιλάλ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για συμφωνία του Βιεϊρίνια με την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία με τις ανακοινώσεις να έρχονται τις επόμενες ώρες.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε τη σπίθα με δηλώσεις του στο Open πως θα προσπαθήσει να πάρει ένα πρώην παίκτη του στον ΠΑΟΚ στην Αλ Χιλάλ. Η σπίθα έγινε φωτιά την επόμενη μέρα καθώς στη Σαουδική Αραβία έψαξαν το θέμα και από το πρωί της Δευτέρας γράφουν πως ο παίκτης που έχει συμφωνήσει με την ομάδα από το Ριάντ είναι ο Βιεϊρίνια ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ με την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

Η ιστοσελίδα mala3eb.com σημειώνει πως οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές ενώ τoarriyadiyah.com γράφει για δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να είναι θέμα ωρών με την Αλ Χιλάλ να θέλει να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Ο Βεϊρίνια έμεινε ελεύθερος με τη λήξη της περσινής σεζόν, βρέθηκε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά τελικά αυτό δεν έγινε και έτσι ο Πορτογάλος διεθνής έξαψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ