ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

VIDEOS: Χάος στην Πολωνία, διεκόπη το ματς τίτλου

VIDEOS: Χάος στην Πολωνία, διεκόπη το ματς τίτλου

Η αναμέτρηση της Λεχ Πόζναν με τη Λέγκια Βαρσοβίας διεκόπη στο 75'. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν κροτίδες και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ομάδα τους έχανε 0-2. Η Λέγκια έπαιρνε το πρωτάθλημα και με ισοπαλία. (VIDEOS)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Λεχ Πόζναν με τη Λέγια Βαρσοβίας, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Πολωνία. Η Λέγκια ακόμη και με βαθμό κατακτούσε το πρωτάθλημα, αλλά η αναμέτρηση διεκόπη στο 75'!

Η Λεχ Πόζναν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 69', κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της, οι οποίοι άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μάλιστα εισέβαλαν σε αυτόν, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και εντέλει αποφασίστηκε η διακοπή του ματς. Η τύχη του αγώνα είναι στον "αέρα", αλλά προφανώς και η Λέγκια δεν θα χάσει πια τον τίτλο.

Η Λεχ Πόζναν ήταν αδιάφορη βαθμολογικά στο παιχνίδι, καθώς ήταν τρίτη, πίσω και από την Γιαγκελόνια, η οποία με τη νίκη της απέναντι στη Βίσλα Πλοκ είχε "πιάσει" τη Λέγκια στους 67 βαθμούς.





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ