ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενγκέρ: "Δεν ξέρω αν θα γυρίσω ως προπονητής"

Former Arsenal soccer team manager Arsene Wenger arrives for the 2019 Laureus World Sports Awards, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Former Arsenal soccer team manager Arsene Wenger arrives for the 2019 Laureus World Sports Awards, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο BBC και αποκάλυψε ότι θα γυρίσει στο ποδόσφαιρο σύντομα, απλά δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ως προπονητής.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ολοκλήρωσε την 22χρονη πορεία του στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε δεν έχει βρεθεί σε άλλη ομάδα. Σε συνέντευξή του στο BBC δήλωσε ότι θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, απλά δεν γνωρίζει αν θα γυρίσει ως προπονητής.

"Νόμιζα ότι θα επιστρέψω στην προπονητική σύντομα, αλλά μου άρεσε που κράτησα απόσταση. Τώρα είμαι σε σταυροδρόμι. Θα με δείτε στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω όμως αν θα γυρίσω ως προπονητής.

Έχω λιγότερη ένταση τώρα, έχω καλύτερη οπτική στο τι γίνεται. Βλέπω τα λάθη των προπονητών και δεν πληρώνω το τίμημα. Θέλω να μοιράσω σε άλλους ό,τι έμαθα στη ζωή μου. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Θα επιστρέψω σύντομα" ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός για τα σχέδια της καριέρας του.

Επίσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ομάδα, με την οποία συνέδεσε το όνομά του, την Άρσεναλ: "Μου λείπει η Άρσεναλ, άφησα την καρδιά μου εκεί. Έδωσα τα πάντα στο κλαμπ 22 χρόνια. Κάθε λεπτό της ζωής μου το αφιέρωσα στην ομάδα. Μου λείπουν οι αρχές της. Στηρίζω την Άρσεναλ, θα είναι για πάντα η ομάδα μου".

Σχολίασε ακόμη και το φιάσκο που δείχνει να εξελίσσεται στον τελικό του Europa League: "Είναι εφιάλτης για τους φιλάθλους. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα, ζει σε τέλειες συνθήκες με ιδιωτικό τζετ. Για τον Μχιταριάν κάτι πρέπει να γίνει στο ποδόσφαιρο, δεν είναι φυσιολογικό το 2019".

Τέλος, μίλησε και για τις εξελίξεις στο Champions League και τους αποκλεισμούς των φαβορί: "Πολλές ομάδες που ήταν κυρίαρχες στην Ευρώπη κατέρρευσαν. Η Παρί είχε καλή ευκαιρία να κερδίσει το Champions League. Πρέπει να ανανεώσουν τις ομάδες τους. Οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά είναι μεγάλοι σε ηλικία. Η μεταγραφική αγορά θα είναι ενδιαφέρουσα φέτος".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ