ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενεζουέλα: Η Εθνική έμεινε χωρίς φανέλες

Venezuela players pose prior to a friendly soccer match between Catalonia and Venezuela at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Venezuela players pose prior to a friendly soccer match between Catalonia and Venezuela at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η εταιρία Givova που είναι υπεύθυνη για την παροχή εξοπλισμού στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, δεν παρείχε φανέλες στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής για το παιχνίδι απέναντι στην Καταλονία.

Μετά την παραίτηση του προπονητή, Ραφαέλ Δουδαμέλ, από την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας για πολιτικούς λόγους, αποκαλύφθηκε και επιπλέον ζήτημα που προέκυψε στην λατινοαμερικάνικη ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό που έδωσε η Βενεζουέλα απέναντι στην Καταλονία τη Δευτέρα (25/3) η εταιρία Givova, που προμηθεύει με ρουχισμό την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, δεν είχε στείλει στην Ζιρόνα, όπου γινόταν το παιχνίδι, τις απαραίτητες φανέλες!

Ως εκ τούτου, οι Βενεζουελάνοι αναγκάστηκαν να αγοράσουν ρούχα άλλης εταιρίας και να τυπώσουν πάνω τους το σήμα της Ομοσπονδίας, αλλά και το όνομα της Givova. Σαν να μην έφτανε αυτό ο προμηθευτής έστειλε κοντομάνικα για να χρησιμοποιήσουν στην προπόνηση τους, αντί για τις συνηθισμένες φόρμες, ενώ ο καιρός στην ισπανική πόλη ήταν κρύος.

Τα γεγονότα αυτά εξόργισαν τον ποδοσφαιριστή της Βενεζουέλας, Τομάς Ρινκόν, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του παιχνιδιού: "Πρώτα ερχόμαστε στην προπόνηση αυτές τις ημέρες με τέτοιον κρύο καιρό και μας δίνουν μόνο κοντομάνικα και σορτσάκια. Δεύτερον, δεν είχαμε εμφανίσεις να παίξουμε. Νομίζετε ότι να αγοράσεις άλλες και να τις τυπώσεις θα φτιάξει τα πάντα; Απαιτώ απόλυτο σεβασμό στην εθνική μας φανέλα και σε κάθε μέλος της ομάδας. Είναι ντροπή".

Ο Ρινκόν ως συνέχεια των δηλώσεων του ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter τα πειστήρια, με τις τυπωμένες φανέλες σε συνδυασμό με κομμάτια από αυτά που είχε ήδη αναφέρει στην μικτή ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Πικέ ζήτησε από τους Καταλανούς να μη βρίζουν την Ισπανία (VIDEO)
Πειθαρχική δίωξη στο Μαυροβούνιο για ρατσιστική συμπεριφορά στην Αγγλία
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ