ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενεζουέλα: Επιμένει στην παραίτηση για πολιτικούς λόγους ο προπονητής

Venezuela's national soccer team coach Rafael Dudamel, center, with his teammates during a friendly soccer match between Catalonia and Venezuela at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Venezuela's national soccer team coach Rafael Dudamel, center, with his teammates during a friendly soccer match between Catalonia and Venezuela at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βενεζουέλας, Ραφαέλ Δουδαμέλ, επιμένει στην παραίτησή του για πολιτικούς λόγους ύστερα από την επίσκεψη απεσταλμένου του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην αποστολή της βινοτίντο.

Μετά τη νίκη (3-1) επί της Αργεντινής σε φιλική αναμέτρηση - κατά την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην "αλμπισελέστε" μετά από οκτώ μήνες - ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι παραιτείται.

Τη Δευτέρα (25/3) το βράδυ μετά την ήττα (1-2) από την Καταλονία στο "Μοντιλίβι" της Ζιρόνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βενεζουέλας, Ραφαέλ Δουδαμέλ, δεν έδωσε καν το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου, εμμένοντας στην απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του.

Αιτία ήταν η επίσκεψη του απεσταλμένου του ηγέτη της αντιπολίτευσης της χώρας της Νοτίου Αμερικής, Χουάν Γκουαϊδό, στην αποστολή της ομάδας στη Μαδρίτη πριν το ματς με την Αργεντινή. Ο Δουδαμέλ υποστήριξε ότι επιχειρήθηκε να δοθεί πολιτική απόχρωση σε ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, όπως κι ότι το σκηνικό στήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ