ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέμπερ στο Sport24.gr: "Απαράδεκτο, καταστροφικό αυτό που έγινε στις εξέδρες"

Βέμπερ στο Sport24.gr: "Απαράδεκτο, καταστροφικό αυτό που έγινε στις εξέδρες"

To Sport24.gr συνομίλησε μ' έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Άγιαξ. Ο 20χρονος, Μαξιμιλιάν Βέμπερ έπαθε... πλάκα με τα επεισόδια στις κερκίδες, ενώ σχολίασε και την παρουσία της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ένας εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Άγιαξ, ο Μαξιμιλιάν Βέμπερ, μίλησε στο Sport24.gr αμέσως μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Η συζήτηση, δυστυχώς, κινήθηκε γύρω από τα επεισόδια που συνέβησαν στις κερκίδες με τον Αυστριακό να δηλώνει έκπληκτος από την αντίδραση της αστυνομίας:

" Αυτό που έγινε στις εξέδρες ήταν πραγματικά γαμημ... και καταστροφικό. Είναι απαράδεκτο να κάθεται η αστυνομία δίπλα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων και εκείνοι των γηπεδούχων να πετάνε βόμβες και πυροτεχνήματα. Δεν γίνεται η αστυνομία να τα βλέπει αυτά και να μην κάνει τίποτα για να τους προστατέψει..."

Βέμπερ στο Sport24.gr: "Απαράδεκτο, καταστροφικό αυτό που έγινε στις εξέδρες"

Ο Βέμπερ με τους συντάκτες του Sport24.gr, Βασίλη Τεμπέλη και Μάνο Ναβροζίδη

Σε ερώτηση για το αν η συγκεκριμένη φουρνιά του Αίαντα μπορεί να συγκριθεί με εκείνη του '90 που τα "σάρωσε" στην Ευρώπη, ο 20χρονος σχολίασε: " Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν έχω δει πολλές ομάδες του Άγιαξ πριν από τη φετινή σεζόν. Θυμάμαι σίγουρα την ομάδα που έφτασε στον τελικό του Europa League, ωστόσο, δεν έχω δει καλά τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα όμως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά στη συνέχεια."

Την τελευταία φορά που ο Άγιαξ κατέκτησε το Champions League είχε στον όμιλό του είχε την ΑΕΚ. Για το αν μπορεί η ιστορία να επαναληφθεί ο Βέμπερ απάντησε: " Το Champions League είναι το τουρνουά των κορυφαίων, εδώ πρέπει να παίξεις κόντρα στα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και σίγουρα εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα. Πιστεύω πως τώρα που προκριθήκαμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο στη συνέχεια."

Επισημαίνουμε πως ο Βέμπερ αποκτήθηκε από την Ραπίντ Βιέννης το καλοκαίρι του 2017 έναντι 7.500.000 ευρώ. Φέτος, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις, μοιράζοντας δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας
ΑΕΚ - Άγιαξ: Το προκλητικό ποστάρισμα του Βράνιες και η κατακραυγή στο ΒέλγιοΑΕΚ - Άγιαξ: Το προκλητικό ποστάρισμα του Βράνιες και η κατακραυγή στο Βέλγιο
ΑΕΚ - Άγιαξ 0-2: Νέα ήττα και αντίο Ευρώπη ΑΕΚ - Άγιαξ 0-2: Νέα ήττα και αντίο Ευρώπη
ΑΕΚ - Άγιαξ 1-8 (K19): Η πιο βαριά ήττα στην διοργάνωση του φετινού Youth LeagueΑΕΚ - Άγιαξ 1-8 (K19): Η πιο βαριά ήττα στην διοργάνωση του φετινού Youth League
ΑΕΚ - Άγιαξ: Η μοναδική στιγμή που "ένωσε" τους οπαδούςΑΕΚ - Άγιαξ: Η μοναδική στιγμή που "ένωσε" τους οπαδούς
Ουζουνίδης: "Τώρα που είναι όλα ανάποδα χρειαζόμαστε στήριξη"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ