ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Βαθμολογικά κριτηρια για τα εισιτηρια σε Champions και Europa League"

The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Σύμφωνα με τον Μάρτιν Τσίγκλερ των "Times", η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αναμένεται να ανακοινώσει πως όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα δοθούν με βαθμολογικά κριτηρια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των "Times", Ρόμπερτ Τσίγκλερ και σχετικό "τιτίβισμα" που έκανε, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αναμένεται να ανακοινώσει πως όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ομάδων θα δοθούν με βαθμολογικά κριτηρια.

Στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία γίνονται κρίσιμες τηλεδιασκέψεις και θα παρθούν μια σειρά από αποφάσεις για το μέλλον των διοργανώσεων, ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα μετά την πανδημία του κορονοϊού, που έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Τσίγκλερ ανέφερε, λοιπόν, ότι αποφασίστηκε πως για όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώσουν τη σεζόν τους, πρωτίστως θα δοθούν κανονικά τα εισιτήρια για το Champions League και το Europa League και δεύτερευόντως αυτά θα δοθούν με βάση τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Η άλλη σκέψη ήταν να δοθούν ευρωπαϊκά εισιτήρια στις ομάδες των πρωταθλημάτων που δεν θα ολοκληρωθούν με βάση την κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία της UEFA και όχι τη θέση που είχαν στο πρωτάθλημα μέχρι τη στιγμή της διακοπής.

Βέβαια, αναμένονται οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα πορευτεί το ποδόσφαιρο το επόμενο διάστημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ