ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμό στο 93' για Έστερσουντ πριν τον ΠΑΟΚ

Βαθμό στο 93' για Έστερσουντ πριν τον ΠΑΟΚ

Η Έστερσουντ έφυγε με το βαθμό (2-2) από την "Tele2 Arena", απέναντι στη Χάμαρμπι χάρη στο γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Νουρί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο τελευταίο της ματς πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η Χάμαρμπι φιλοξένησε την Έστερσουντ στην "Tele2 Arena" της Στοκχόλμης και η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League έφυγε από με το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Νουρί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Χάμαρμπι άνοιξε το σκορ με τον Ρόμουλο στο 29ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Γκόντος ύστερα από τέσσερα λεπτά (33'). Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι του Χάμαντ στο 79ο λεπτό, αλλά η Έστερσουντ έφυγε με το βαθμό από την "Tele2 Arena" χάρη στο γκολ του Νουρί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς αγωνίστηκε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ενώ έρχεται την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/8, 21:00). Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία (σε επίπεδο πρωταθλήματος) για την αντίπαλο του "Δικεφάλου" μετά από τις αντίστοιχες απέναντι σε Χάλμσταντ και Σούντσβαλ.

Η σύνθεση της Έστερσουντ...

Κεϊτά, Μουκίμπι (76' Νουρί), Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Βίντγκρεν, Άιες (76' Σέμα), Μενσίρο, Μπασιρού, Μπέρτιλσον, Τζέρο, Γκόντος (81' Χόπκατ).

Photo credits: Hammarby fotboll twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ