ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός ο Χατζισαφί, πάγκο ο Ανσαριφάρντ

Iran's Saeid Ezatolahi, right, Ehsan Hajsafi, left, and Russia's Alexander Kokorin compete for the ball, during the friendly soccer match between Russia and Iran, in Kazan, Russia, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Nikolay Alexandrov)
Iran's Saeid Ezatolahi, right, Ehsan Hajsafi, left, and Russia's Alexander Kokorin compete for the ball, during the friendly soccer match between Russia and Iran, in Kazan, Russia, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Nikolay Alexandrov) AP PHOTO/NIKOLAY ALEXANDROV

Το Ιράν νίκησε 1-0 τη Βενεζουέλα σε διεθνές φιλικό στην Ολλανδία, με τον Εχσάν Χατζισαφί να παίζει σε όλο το ματς και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να μένει στον πάγκο (video)

Για 10ο σερί ματς έμεινε αήττητο το Ιράν, καθώς νίκησε 1-0 τη Βενεζουέλα σε διεθνές φιλικό στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο "Goffertstadion" του Νάιμεχεν.

Ο Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου ήταν βασικός (αριστερό μπακ) και έπαιξε σε όλο το ματς, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο, ενώ σκόρερ ήταν ο Αλιρεζά Ζαχανμπαχς της Άλκμααρ στο 57'.

Θυμίζουμε πως το Ιράν έχει προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2018 και έφτασε τα 10 σερί ματς χωρίς ήττα. Από το Μάρτη του 2015 και την ήττα σε φιλικό με τη Σουηδία η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ έχει σε 30 ματς μόνο μία ήττα, ενώ "όπλο" της είναι η άμυνα.

Βενεζουέλα - Ιράν 0-1

AP Photo/Nikolay Alexandrov

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ