ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: "Δεν ξέρω πώς θα είναι να βλέπεις 100 ματς κεκλεισμένων στην Ισπανία"

Barcelona coach Ernesto Valverde takes his seat prior to a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona coach Ernesto Valverde takes his seat prior to a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday April 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε ότι θα είναι περίεργη η εικόνα των κεκλεισμένων των θυρών στο ισπανικό ποδόσφαιρο μετά την περιπέτεια του κορονοϊού.

Περίεργη χαρακτήρισε την εικόνα των άδειων γηπέδων λόγω του κορονοϊού - όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο - με την επιστροφή της δράσης στην ισπανική Liga ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, Μπιλμπάο, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα θυμήθηκε το ματς στον πάγκο των μπλαουγκράνα κόντρα στη Λας Πάλμας τον Οκτώβριο του 2017 λόγω επεισοδίων στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος στη Βαρκελώνη,

"Θα είναι περίεργο. Μερικά ματς μπορεί να διεξαχθούν χωρίς κόσμο, αλλά δεν ξέρω πώς θα είναι να βλέπεις 100 ματς κεκλεισμένων στην Ισπανία. Τα πρώτα θα είναι και τα πιο δύσκολα. Θυμάμαι το Μπαρτσελόνα - Λας Πάλμας. Η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη να παίξει έτσι. Ίσως τώρα να είναι πιο προσαρμοσμένοι.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι, κυρίως για την ανησυχία είχε ο καθένας τόσο για τη δική του υγεία, όσο και των συγγενών του. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε ανθρώπους που κάνουν πιο εργάζονται σε πιο σημαντικούς τομείς από το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν παύει να είναι θέαμα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το αντίο του Αρίτζ Αντούριθ από τη δράση:

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με το χρόνο βελτιωνόταν. Πάντα είχε καλά στατιστικά, όπου κι αν έπαιξε. Πάντα ήταν παράδειγμα για όλους. Υπάρχουν στιγμές που δεν χρειάζεται να φοράς το περιβραχιόνιο για να καταλάβει το ρόλο που έχει κάποιος σε μια ομάδα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

La Liga: Επανέναρξη από τις 8 Ιουνίου στο πρωτάθλημα

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ