ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλντεράμα: "Ο Γκουαρίν δεν έχει αρχ@@@@@"!

Βαλντεράμα: "Ο Γκουαρίν δεν έχει αρχ@@@@@"!

Ο "πόλεμος" μεταξύ του Κάρλος Βαλντεράμα και του Φρέντι Γκουαρίν μόλις ξεκίνησε. Διαβάστε για το ξέσπασμα του άλλοτε αρχηγού της εθνικής Κολομβίας με στόχο τον νυν κάπτεν των "καφετέρος".

Πριν από λίγες ημέρες ο Φρέντι Γκουαρίν είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στον Κάρλος Βαλντεράμα για το γεγονός της σκληρής κριτικής που ασκεί στους ποδοσφαιριστές της εθνικής Κολομβίας μετά από μη θετικές εμφανίσεις της ομάδας.

Αυτή η παρέμβαση του μέσου της Ίντερ και νυν αρχηγού των "καφετέρος" δεν άρεσε όμως καθόλου στον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ο οποίος εξαπέλυσε φραστική προσωπική επίθεση στον Γκουαρίν.

"Δεν πρέπει να εξοργίζεται, αν θέλει μπορούμε να μετρήσουμε όλα τα παιχνίδια στα οποία έπαιξε άσχημα με την Κολομβία. Ο Γκουαρίν δεν πρέπει να αστειεύεται μαζί μου, έχω εμπειρία", τόνισε ο Βαλντεράμα, ο οποίος εργάζεται ως τηλεσχολιαστής αυτή την περίοδο, για να καταλήξει:

Βαλντεράμα: "Ο Γκουαρίν δεν έχει αρχ@@@@@"!

"Όταν κάποιος φοράει στο μπράτσο το περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας θα πρέπει να δείχνει πως έχει αρχ@@@@@ και αυτός δεν έχει".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ