ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ύμνοι Μουρίνιο για Ρονάλντο: "Παίκτης που χρήζει μελέτης"

Manchester United head coach Jose Mourinho gestures after his team won the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United head coach Jose Mourinho gestures after his team won the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε σε αποθεωτικά σχόλια για τον Κριστιάνο Ροναλντο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει την προοπτική να συνεχίζει να πετυχαινει τέρματα μέχρι τα 50 του χρόνια!

Η σχέση τους στην τριετία (2010-2013) που συνυπήρχαν στην Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από χίλια κύματα, όμως αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός πως ο Ζοζέ Μουρίνιο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ροναλντο.

Με αφορμή μάλιστα το τελευταίο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των προκριματικών του Euro με τα τέσσερα γκολ του κόντρα στην Λιθουανία, ο "special one" τον επαίνεσε μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις:

"Αυτά που κάνει δεν μου προκαλούν έκπληξη. Στα 34 του είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που παίζει σε μία κορυφαία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες.

Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη επειδή από γενετικής άποψης, χρήζει μελέτης και αυτό έχει να κάνει με την νοοτροπία του.

Ο Κριστιάνο είναι φαινόμενο, είναι κάποιος που σκέφτεται μόνο πώς θα νικάει και πώς θα γίνεται ολοένα καλύτερος.

Για αυτό το λόγο δεν μου προκαλεί έκπληξη. Νομίζω πως όταν γίνει 50 ετών, η FIFA θα τον προσκαλέσει σε ματς μεταξύ θρύλων του αθλήματος και θα σκοράρει. Είμαι σίγουρος για αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 56χρονος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ