ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Αυτά είναι τα επτά υποψήφια γκολ της σεζόν

UEFA: Αυτά είναι τα επτά υποψήφια γκολ της σεζόν

Δείτε ποια είναι τα επτά υποψήφια γκολ για το κορυφαίο της σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπως τα επέλεξε η UEFA. Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και τα επτά μαζί συνθέτουν ένα υπέροχο παζλ με υπέροχα τέρματα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα την περασμένη σεζόν. Η UEFA επέλεξε τα καλύτερα τέρματα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και τα παρουσιάζει.

Η γκολάρα του Μάντζουκιτς στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ, ο "κεραυνός" του Καζεμίρο στο Ρεάλ - Νάπολι στο "Μπερναμπέου" για την φάση των "16" του Champions League, η κούρσα του Εμπουλά στο Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ για το Youth League.

Φυσικά δεν είναι τα μοναδικά, αφού υποψήφιοι είναι ο Σο της Φενέρμπαχτσε για το μονοκόμματο ψαλιδάκι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Σουκρού Σαράτσογλου" για τους ομίλους του Europa League, ο Φρισενμπίχλερ της Αούστρια Βιέννης, ο Ασένσιο της U-21 της Ισπανίας και η Σαμπατίνο για το Ιταλία - Σουηδία σε παιχνίδι γυναικών.

Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της σεζόν 2016-17 ισχύει ως τις 29 Αυγούστου και αργότερα εκείνη την ημέρα θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ