ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζόλα: "Ο Σάρι έκανε παίκτες να βαριούνται με τις ασκήσεις του"

Τζόλα: "Ο Σάρι έκανε παίκτες να βαριούνται με τις ασκήσεις του"
TIM GOODE/PA VIA AP

Ο Τζανφράνκο Τζόλα παραδέχτηκε πως ο Μαουρίτσιο Σάρι επέμενε τόσο πολύ στις προπονητικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Τσέλσι ώστε να κάνει τους Αζάρ και Γουίλιαν να βαριούνται.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχε στην Τσέλσι αν αναλογιστεί κανείς πως στον έναν χρόνο παρουσίας του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" (2018-19) πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League με τον θρίαμβο με 4-1 επί της Άρσεναλ, παρόλα αυτά δεν λατρεύτηκε στο δυτικό Λονδίνο.

Ούτε από τους οπαδούς, με πολλούς να τον κατηγορούν για εμμονές του σε συστήματα και σε παίκτες, ούτε από παίκτες, με τον άλλοτε συνεργάτη του στους μπλε και παλιά δόξας της ομάδας, Τζανφράνκο Τζόλα, να παραδέχεται πως οι Εντέν Αζάρ και Γουίλιαν είχαν απηυδύσει με τον Ιταλό.

"Υπήρχαν ταλαντούχοι παίκτες, όπως οι Αζάρ και Γουίλιαν, παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν παιχνίδια από μόνοι τους, αλλά υπέφεραν από τον τύπο ασκήσεων και από τον τύπο προπονήσεων που είχαμε.

Ήταν όμως αναγκαία αυτά που κάναμε για τους άλλους παίκτες", δήλωσε αρχικά σε συνέντευξή του στο "Bein Sports" o Τζόλα, και προσέθεσε: "Θα είμαι ειλικρινής, ήταν υπέροχοι επειδή βαριόντουσαν αλλά συνέχιζαν να κάνουν τις ασκήσεις και για αυτό όταν όλοι άρχισαν να πέφτουν, η ομάδα ανέβαινε".

Τζόλα: "Ο Σάρι έκανε παίκτες να βαριούνται με τις ασκήσεις του"
AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

"Στην αρχή οι παίκτες εφάρμοζαν στο ακέραιο αυτά που ζητούσαμε, ήταν εξαιρετικοί. Όσο όμως περνούσαν οι εβδομάδες και δίναμε συνέχεια παιχνίδια, οι παίκτες κουράστηκαν και βαρέθηκαν με αυτού του είδους την προπόνηση.

Όμως και η βαρεμάρα είναι μέρος της δουλειάς μας. Μερικές φορές χρειάζεται να βαριέσαι αλλά όταν βαριέσαι, επιμένεις σε αυτό που κάνεις και γίνεσαι καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ