ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ: "Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί"

Τζέραρντ: "Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί"

Ο Στίβεν Τζέραρντ μιλάει για τις στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα του λίγο καιρό πριν βγει στην αγορά το βιβλίο του.

Ένας από τους καλύτερους Άγγλους παίκτες στην ιστορία, ο Στίβεν Τζέραρντ, αποφάσισε να μιλήσει για όλα, κυρίως για την τελευταία του σεζόν στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, τη Λίβερπουλ, ακόμα και για το γλίστρημα που κόστισε το πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Για το διάσημο, πλέον, γλίστρημα ο Τζέραρντ είπε πως: " Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου, ήταν η μοναδική περίπτωση που ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ο λόγος που το έβαλα στην αρχή του βιβλίου μου είναι γιατί θέλω οι οπαδοί να μάθουν πως ένιωσα εκείνη τη στιγμή".

Ερωτηθείς για την σχέση του με τον Μουρίνιο και τις προσπάθειες του Πορτογάλου να τον πάρει σε όποια ομάδα ήταν δήλωσε: " Η αντιπαλότητα που είχαμε υπήρχε μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκτός αυτού υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Είναι εξαιρετικός προπονητής και είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την ομάδα που προπονεί. Ο Μουρίνιο προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές και αυτό δείχνει το πόσο με σέβεται και τι άποψη έχει για μένα".

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το γράμμα που του έστειλε ο Μουρίνιο και τι έγραφε μέσα, ο Τζέραρντ είπε περιληπτικά τα εξής: " Με συνεχάρη για την καριέρα που έκανα και πως μετάνιωσε που δεν με προπόνησε ποτέ. Είπε ότι θα πρέπει να είμαι περήφανος με αυτά που έχω πετύχει και να περάσω όσο χρόνο μπορώ με την οικογένειά μου. Αυτά ήταν τα βασικά που μου έλεγε. Το ότι ξόδεψε χρόνο για να μου γράψει το θεωρώ ένδειξη του χαρακτήρα του".

Τζέραρντ: "Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί"

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την σχέση του με τον Ράφα Μπενίτεθ είπε: " Ήταν απόμακρος αλλά με έκανε καλύτερο παίκτη. Με έκανε από παίκτη που έπαιζε καλά στην Αγγλία σε παίκτη που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις διοργανώσεις. Το ότι δεν ήξερα τι πιστεύει για μένα, αν με αντιπαθεί ή με συμπαθεί, έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Άλλοι στη θέση μου θα έκαναν το αντίθετο. Ο Μπενίτεθ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ".

Αυτό είναι το νέο βιβλίο του Τζέραρντ όπως το "ανέβασε" στο Instagram:

After all the hard work.... Finally my book is out today ! #MyStory

A photo posted by Steven Gerrard (@stevengerrard) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ