ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάβι: "Ο Ντε Μπρόινε είναι ο Μέσι της Μάντσεστερ Σίτι"

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Με κολακευτικά λόγια για την Μάντσεστερ Σίτι και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε ο Τσάβι, παρομοιάζοντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπαρτσελόνα και τον Βέλγο με τον Λιονέλ Μέσι.

Η εντυπωσιακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι υπό τις προπονητικές οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον πλανήτη.

Ένας από αυτούς ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ''Mirror'' μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη δουλειά του Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σαν τη Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη. Ο Πεπ έχει το DNA της Μπαρτσελόνα και το έχει μεταδώσει και στην νυν ομάδα του", υποστήριξε.

"Ο Πεπ είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, αρνείται να χάσει και αυτό το μεταδίδει και στους ποδοσφαιριστές του".

Ο Τσάβι δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξεχωριστά και σε κάποιους ποδοσφαιριστές των ''πολιτών'', κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

"Ο Σίλβα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του. Έχει διδαχθεί πολλά από τον προπονητή του. Στην Μπαρτσελόνα έχουμε τον Μέσι. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον Ντε Μπρόινε. Κάθε φορά που έχει την μπάλα στα πόδια του αισθάνεσαι πως θα κάνει κάτι πολύ ωραίο, κάτι πολύ μεγάλο", ανέφερε.

Ο 37χρονος Τσάβι, πλέον, αγωνίζεται στην Αλ Σαντ του Κατάρ, έχοντας αποφασίσει να ''κρεμάσει'' τα παπούτσια του με το τέλος της φετινής σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ