ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Φόλμαν: Προσποιήθηκε κράμπα στο προσθετικό μέλος!

Τρομερός Φόλμαν: Προσποιήθηκε κράμπα στο προσθετικό μέλος!

O γκολκίπερ της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν που επέζησε απ' την αεροπορική τραγωδία, έδειξε πως δεν χάνει το χιούμορ του, καθώς στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που συμμετείχε, προσποιήθηκε κράμπα στο προσθετικό μέλος! (VIDEO)

Ένα χρόνο μετά την αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 71 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μέλη της αποστολής της Σαπεκοένσε, οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας προσπαθούν να επαναφέρουν τη ζωή τους σε μία ομαλή ρότα.

Την Κυριακή (24/12) πραγματοποιήθηκε αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου πρόκειται να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων. Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο παιχνίδι ήταν κι οι παίκτες της Σαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, Άλαν Ρούσελ και Νέτο που επέζησαν απ' την αεροπορική τραγωδία.

Μάλιστα, ο Φόλμαν ήταν εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού αφού σημείωσε ένα γκολ, ενώ έδειξε πως παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, δεν χάνει το χιούμορ του, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα προσποιήθηκε κράμπα στο προσθετικό μέλος! Δύναμη ψυχής απ' τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ που χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το δεξί πόδι προκειμένου να παραμείνει στη ζωή.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:57 του video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ