ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομακτικός τραυματισμός στο Euro 2017 κ-17

Τρομακτικός τραυματισμός στο Euro 2017 κ-17

Ο Τασάν Όκλεϊ Μπουθ τραυματίστηκε σοβαρά στον ημιτελικό της Αγγλίας με την Τουρκία για το Euro 2017 κ-17, πέφτοντας αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο (video).

Ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2017 κ-17 που διεξάγεται στο Ζάπρεσιτς της Κροατίας διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο εξαιτίας τρομακτικού τραυματισμού του Τασάν Όκλεϊ Μπουθ, του 17χρονου μέσου της Αγγλίας, ο οποίος τραυματίστηκε σε διεκδίκηση κεφαλιάς με παίκτη της Τουρκίας.

Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος φέτος προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, επιχείρησε να πιάσει μία κεφαλιά στο 14ο λεπτό της συνάντησης κι ενώ οι Άγγλοι ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Χασάν Αντιγκιουζέλ, όμως, πήδηξε πιο ψηλά και χτύπησε κατά λάθος τον αντίπαλο του στο κεφάλι και όπως φαίνεται από τα τηλεοπτικά πλάνα, ο Όκλεϊ Μπουθ έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Γιατροί και των δύο ομάδων έσπευσαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, με τον νεαρό παίκτη να διακομίζεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο περίπου ένα τέταρτο αργότερα, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Τρομακτικός τραυματισμός στο Euro 2017 κ-17
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ