ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρελά" λεφτά ο Μουρίνιο στο Μουντιάλ

Manchester United manager Jose Mourinho, centre, looks across the pitch before the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park in London, Monday, March 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United manager Jose Mourinho, centre, looks across the pitch before the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park in London, Monday, March 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σχεδόν 2.000.000 ευρώ θα πάρει ο Ζοζέ Μουρίνιο από ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο για συνεργασία στο Μουντιάλ 2018 και μάλιστα στη Ρωσία θα είναι μόνο για 4 μέρες, ενώ θα κάνει και μία ανάλυση στον τελικό απ' το σπίτι του! (video)

Το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο, RT, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο για το Μουντιάλ 2018, λίγους μήνες μετά τη συμφωνία με τον Πέτερ Σμάιχελ.

Το RT προέρχεται από το Russia Today και έχει έδρα στη Μόσχα, ενώ έχει καταχωρηθεί ως αυτόνομη μη κερδοσκοπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της Ρωσίας μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τύπου και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι Ρώσοι λοιπόν θα δώσουν στον Ζοζέ Μουρίνιο 1.900.000 ευρώ και μάλιστα αυτό το "τρελό" ποσό θα μπει στην τσέπη του Πορτογάλου χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο θα είναι στη Ρωσία μόνο τις τέσσερις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης και εν συνεχεία θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ, ενώ η πέμπτη μέρα που θα δουλέψει θα είναι στον τελικό, όταν και θα κάνει τις αναλύσεις του μέσω δορυφορικής σύνδεσης!

Το RT δεν έχει καν τα δικαιώματα live μεταδόσεων της διοργάνωσης, ενώ αυτή η περιγραφή του απ' την wikipedia: "Το RT παρουσιάζει όλο το εικοσιτετράωρο δελτία ειδήσεων, ντοκιμαντέρ, talk shows και συζητήσεις, καθώς και αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα άπο τη Ρωσία και όλο τον κόσμο, με στόχο την ξένη αγορά ειδήσεων. Το σήμα του δικτύου εκπέμπεται από 22 δορυφόρους και πάνω από 230 φορείς, το οποίο επιτρέπει σε 630 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθήσουν το κανάλι σε περισσότερες από 100 χώρες. To RT America είναι διαθέσιμο σε 85 εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το 2011 ήταν το δεύτερο σε τηλεθέαση ξένο κανάλι ειδήσεων στις ΗΠΑ μετά το BBC World News".

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ