ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tραυματίας ο Σαλάχ: Κόπηκε από τα ματς της Αιγύπτου

Liverpool's Mohamed Salah reacts after failing to score during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Genk at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah reacts after failing to score during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Genk at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς της εθνικής Αιγύπτου απέναντι σε Κένυα και Κομόρες, καθώς παρουσίασε επιδείνωση το τραύμα που είχε στον αστράγαλο.

Χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχτ θα αναγκαστεί να παραταχτεί η εθνική Αιγύπτου στους αγώνες της με Κένυα και Κομόρες για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να υποφέρει από τραύμα στον αστράγαλο.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε χτυπήσει για πρώτη φορά στον αστράγαλο τον περασμένο Οκτώβριο στο ματς με την Λέστερ από χτύπημα που δέχτηκε από τον Τσουντούρι, με το πρόβλημα όμως να μην εξαφανίζεται και να επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από νέο χτύπημα που δέχτηκε από τον Φερναντίνιο, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά τους πόνους που αισθανόταν από το πρώτο μέρος, ο παίκτης κατάφερε να αντέξει μέχρι το 87ο λεπτό του αγώνα πριν αντικατασταθεί, με τον τραυματισμό αυτό να τον θέτει πάντως νοκ-άουτ από τις προσεχείς επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Tραυματίας ο Σαλάχ: Κόπηκε από τα ματς της Αιγύπτου

Από το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία του Σαλάχ με προστατευτική μπότα στο αριστερό πόδι, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της εθνικής Αιγύπτου Μοχάμεντ Αμπού-Ελ Λα να ανάβει κόκκινο στους ανθρώπους της ομάδας για τη χρησιμοποίησή του και να προτείνει ξεκούραση για να αποκατασταθεί το τραύμα του.

"Ο τραυματισμός χρειάζεται μία περίοδο αποθεραπείας για να τον ξεπεράσει ο παίκτης", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εθνικής Αιγύπτου, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να είναι πλέον σε αναμμένα κάρβουνα από τη στιγμή που οι κόκκινοι έχουν να δώσουν 12 παιχνίδια σε ένα διάστημα 41 ημερών, από τις 23 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λίβερπουλ: Η γυναίκα του Κλοπ είπε όχι σε συμφωνία του με την Γιουνάιτεντ!
Φαν Ντάικ: "Ώρα να πάρει ένας αμυντικός την Χρυσή Μπάλα"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ