ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραμπζονσπόρ: Στην Τουρκία ο Στάριτζ

Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Daniel Sturridge celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Maribor at Anfield, Liverpool, England, Wednesday Nov. 1, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

O Ντάνιελ Στάριτζ έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (19/08) στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Τραμπζονσπόρ. (VIDEO)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Στάριτζ στην Τράμπζονσπόρ. Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (19/08) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προκειμένου να ολοκληρώσει το deal με την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League.

Ο 29χρονος φορ δεν προέβη σε κάποια δήλωση κατά την άφιξή του, αφού θέλει να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του στην ομάδα της Τραπεζούντας. Το πιθανότερο είναι, βέβαια, πως δεν θα προλάβει να ενισχύσει τη νέα ομάδα του στους αγώνες με τους "κιτρινόμαυρους", αφού βρίσκεται πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Θυμίζουμε πως ο Στάριτζ αποχώρησε ύστερα από μία εξαετία από τη Λίβερπουλ, αφήνοντας ως παρακαταθήκη 68 γκολ και 26 ασίστ σε 160 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να είναι βασικός στέλεχος στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια να πει "αντίο" το φετινό καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ