ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Απίθανο fair play από τον 14χρονο Μπεκνάζ

Τουρκία: Απίθανο fair play από τον 14χρονο Μπεκνάζ

Ο 14χρονος Μπεκνάζ Αλμαζμπέκοφ κέρδισε πέναλτι για την Γαλατάσαραϊ Κ14, όμως παραδέχθηκε το λάθος της διαιτητή υπέρ της ομάδας του και εκείνος το έριξε έξω. (VIDEO)

Ο Μπεκνάζ Αλμαζμπέκοφ έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την συμμετοχή του στο τουρνουά "Elite Neon" που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας τον Απρίλη του 2018. Στο τουρνουά αυτό, ο Μπεκνάζ είχε σημειώσει πολύ καλή απόδοση, ενώ η ομάδα του, η Γαλατάσαραϊ Κ13, είχε κερδίσει με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στον τελικό της διοργάνωσης.

Το όνομα του φρόντισε να ακουστεί και δεύτερη φορά και όχι για τις επιτυχίες του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για το ήθος του. Στο παιχνίδι της Γαλατάσαραϊ Κ14 απέναντι στην Ιστανμπούλσπορ κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του στο 40ο λεπτό, όμως η υπόδειξη της διαιτητή του αγώνα ήταν λανθασμένη .

Τότε, ο Μπεκνάζ κατευθύνθηκε προς την διαιτητή λέγοντας πως δεν είναι πέναλτι, ενώ εκείνη συνέχιζε να δείχνει την "άσπρη βούλα". Ο 14χρονος σε ένα ζωντανό παράδειγμα fair play έριξε έξω το πέναλτι που είχε πάρει κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών του παιχνιδιού, όπως φυσικά και της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε το fair play του 14χρονου από το Κιργιστάν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τρία δοκάρια και δυο αποκρούσεις μέσα σε 12 δευτερόλεπτα!
Μανέ: "Play station; Ποτέ! Χάνεις χρόνο χωρίς αντίκρισμα"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ