ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρέ: "Συνεχίζω, εγώ θα πω πότε θα αποσυρθώ"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρι Σέλουκ δήλωσε ότι ο Γιάγια Τουρέ αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση, αλλά ο τέως χαφ του Ολυμπιακού έβγαλε στη σέντρα τον μάνατζέρ του, λέγοντας πως δεν ισχύει και πως θα συμβεί όταν το δηλώσει ο ίδιος.

Την Παρασκευή (10/5) ο Ουκρανός μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sport24.ru και ισχυρίστηκε ότι ο Γιάγια Τουρέ έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αρχίζοντας πλέον να επικεντρώνεται στο επόμενο βήμα που είναι η προπονητική.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων πολλοί του Ολυμπιακού, άρχισαν να ποστάρουν μηνύματα αγάπης για τον Ιβοριανό, λέγοντας πόσο τυχεροί ήταν που συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ του εύχονταν καλή τύχη στα επόμενα βήματά του μετά την απόσυρση από τη δράση. Την Κυριακή (12/5), ωστόσο, ο Τουρέ έβγαλε στη σέντρα τον μάνατζέρ του.

Ο 35χρονος, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Μπράιτον για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σίτι, που την οδήγησε στον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της Premier League, έδωσε συνέντευξη στο skysports και διέψευσε τα λεγόμενα του Σέλουκ. Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού υποστήριξε:

"Αποσύρθηκα; Ποτέ. Θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες για το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω. Παίζω από τότε που ήμουν μικρός και θα συνεχίσω να το κάνω. Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω επίσημο εγώ ο ίδιος. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μιλάει εξ' ονόματός μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ