ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ: Μούρινιο, το φαβορί για αντί-Ποτσετίνο

FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File)
FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File) AP

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τότεναμ και τα αγγλικά Μέσα παρουσιάζουν τον Ζοζέ Μουρίνιο ως τον βασικό υποψήφιο για την αντικατάσταση του Αργεντινού.

Αλλαγή σελίδας στις τάξεις της Τότεναμ, καθώς την Τρίτη (19/11) η διοίκηση τη λονδρέζικη ομάδα αποφάσισε ν' απομακρύνει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας, εξαιτίας του κακού ξεκινήματος που έκανε το κλαμπ στην Premier League εφέτος.

Το πιο "καυτό" όνομα που κυκλοφορεί στην αγορά είναι ο free agent Ζοζέ Μουρίνιο και αυτόν προτάσουν οι Άγγλοι ως φαβορί για ν' αντικαταστήσει τον Αργεντινό που πέρυσι οδήγησε τους Σπερς έως τον τελικό του Champions League.

Η Daily Mail σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Πορτογάλος ενδιαφέρεται ζεστά για τον πάγκο της Τότεναμ και πως οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει για ν' αναλάβει. Μάλιστα, το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει ότι ο "Μου" δεν αποκλείεται να συμφωνήσει μέχρι την Πέμπτη (21/11) με τους πρωτευουσιάνους και να κοουτσάρει την ομάδα στην έκτος έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ (σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει προσωρινά ο κόουτς της Κ23).

O "special one" έχει να εργαστεί ως προπονητής από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλο αυτό το διάστημα που ο Πορτογάλος ήταν εκτός προπονητικής, συνεργαζόταν με τηλεοπτικό δίκτυο στην Αγγλία ως σχολιαστής.

Σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αναφέρουμε ότι και το Sky Sports στο οποίο εργαζόταν ο Μουρίνιο, έχει ως πρώτο θέμα ότι ο τρεις φορές πρωταθλητής Αγγλίας και η Τότεναμ διαπραγματεύονται και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ