ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το VAR στέρησε πρωτάθλημα από τη Σαπεκοένσε

Το VAR στέρησε πρωτάθλημα από τη Σαπεκοένσε

Η Σαπεκοένσε δεν κέρδισε το πολιτειακό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και το VAR.

Το VAR έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όπως φαίνεται δεν δημιουργεί παράπονα μονάχα στην Ευρώπη, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τη Βραζιλία. Η Σαπεκοένσε κάνει τεράστια προσπάθεια να επανέλθει, μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του 2016, που κόστισε τη ζωή σε 71 άτομα.

Μέχρι τώρα τα καταφέρνει αρκετά καλά και σε εθνικό επίπεδο, αφού προκρίθηκε στο Copa Sudamericana, αλλά και στο πολιτειακό πρωτάθλημα. Εκεί βέβαια η βραζιλιάνικη ομάδα "φωνάζει", καθώς μιλάει για κλοπή τίτλου.

Συγκεκριμένα, η Αβάι κέρδισε τη Σαπεκοένσε με 4-2 στα πέναλτι και κατέκτησε το πολιτειακό πρωτάθλημα της Σάντα Καταρίνα, με τους ηττημένους βέβαια να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Μπρούνο Πατσέκο της Σαπεκοένσε πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να ακουμπάει στη συνέχεια το έδαφος. Όμως δεν ήταν ξεκάθαρο αν πέρασε ολόκληρη και έτσι ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR. Έπειτα, ο ανώτατος άρχων του αγώνα αποφάσισε ότι η μπάλα ακουμπάει τη γραμμή και δεν μέτρησε κάποιο γκολ.

Η απόφαση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού οι άνθρωποι της Σαπεκοένσε μιλάνε για σκάνδαλο με τον πρόεδρο της να μην αναγνωρίζει το σκορ και να ζητάει την ακύρωση του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο τρελός πανηγυρισμός του Ντάνι Άλβες
Τρομερή ντρίμπλα σε αγώνα στην Αργεντινή
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ