ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκινητικό μήνυμα της ομάδας 21χρονου που πέθανε σε τροχαίο

Το συγκινητικό μήνυμα της ομάδας 21χρονου που πέθανε σε τροχαίο

Ο 21χρονος Μαξ Χάλκροου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και η ερασιτεχνική αγγλική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τον αποχαιρέτησε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που παίζουν στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι διαφορετικό και φάνηκε για μία ακόμα φορά με αφορμή μία τραγική είδηση. Το Σάββατο (24/08) ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμα.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε πως ένας από τους νεκρούς ήταν ο Μαξ Χάλκροου.

Πρόκειται για 21χρονο ο οποίος αγωνιζόταν στην Ερασιτεχνική Debden Park FC. Ο Νεαρός μαζί με μία 16χρονη έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ δύο ακόμα κοπέλες ηλικίας 16 και 17 ετών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο μόνος που τραυματίστηκε ελαφρά ήταν ένας 21χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν το παρακάτω μήνυμα στον λογαριασμό της ομάδας στο twitter: "Δεν είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα και δεν έχουμε παίκτες. Είμαστε αδέρφια και χτες το βράδυ χάσαμε έναν από εμάς. Σε αγαπάμε Χάλκροου. Τα λέμε σύντομα αδερφέ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ