ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του προπονητή της Μοντερέι

Monterrey's coach Antonio Mohamed celebrates after his team defeated America 4-2 in a penalty shootout to win the Mexican soccer league final match at Azteca stadium in Mexico City, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Ginnette Riquelme)
Monterrey's coach Antonio Mohamed celebrates after his team defeated America 4-2 in a penalty shootout to win the Mexican soccer league final match at Azteca stadium in Mexico City, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Ginnette Riquelme) AP

Η κόρη του του Αντόνιο Μοχαμέντ, Μάιρα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media για τον πατέρα της και προπονητή της Μοντερέι, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Μεξικού και εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στον αδικοχαμένο γιο του.

Ο Αντόνιο Μοχάμεντ οδήγησε την Μοντερέι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Μεξικού μετά από εννιά χρόνια και εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στον αδικοχαμένο γιο του.

Στο τέλος του αγώνα ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε ένα πλάνο το οποίο έκρυβε από πίσω του μία δραματική ιστορία. Ο προπονητής των ραγιάδος καθόταν δακρυσμένος στον πάγκο της ομάδας του κρατώντας στο χέρι του ένα ροζάριο το οποίο ανήκε στον αδικοχαμένο γιο του.

Ο Φαρίντ Μοχαμέντ γεννήθηκε στην τελευταία του σεζόν του πατέρα του, Αντόνιο, ως ποδοσφαιριστής στην Τόρος Νέσα, ενώ στην διετία που πέρασε στην Μοντερέι ήταν η μασκότ της ομάδας. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Αντόνιο Μοχάμεντ και ο γιος του βρίσκονταν στην Γερμανία το 2006 για να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, όταν ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο όχημά τους.

Ο μικρός Φαρίντ άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αργεντινός κόουτς χρειάστηκε να δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πριν πεθάνει ο Φαρίντ ζητούσε από τον πατέρα του να επιστρέψει στην Μοντερέι και να κατακτήσει έναν τίτλο μαζί της.

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του προπονητή της Μοντερέι

Αυτή η υπόσχεση εκπληρώθηκε τη Δευτέρα. Η κόρη του Αντόνιο και αδελφή του αδικοχαμένου, Φαρίντ, Μάιρα δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media. Μια φωτογραφία του Φαρίντ στον ουρανό με τη φανέλα της Μοντερέι, ανοίγοντας ένα κουτί. Το δώρο; Το πρωτάθλημα που κατέκτησε ως προπονητής ο πατέρας του.

"Σε θαυμάζω. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω. Ένας ηγέτης. Ένας φίλος. Ένας μαχητής. Το είδωλό μου. Ο μοναδικός μου ήρωας. Πόσο δυνατός είσαι. Τα μάτια μου λάμπουν κάθε φορά που σε βλέπω. Είσαι το παράδειγμά μου, μου δίνεις δύναμη. Πάμε για περισσότερα. Είμαι υπερήφανος. Συγχαρητήρια πρωταθλητή. Για σένα αδελφέ μου", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ