ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχέδιο της UEFA: 29 Αυγούστου ο τελικός του Champions League

The Champions League trophy in display before the the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
The Champions League trophy in display before the the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Felipe Dana) AP

Η UEFA ετοιμάζεται να προτείνει την 29η Αυγούστου ως την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Champions League 2019-2020 και τρεις μέρες νωρίτερα αυτόν του Europa League.

Την Πέμπτη (23/4) έχει προγραμματιστεί η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο, στις οποίες συζητήθηκαν διάφορα σενάρια σχετικά με το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν, που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει καταστήσει σαφές στις ομοσπονδίες ότι πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, ενώ η ίδια πιέζει προς την κατεύθυνση να ολοκληρωθούν πάση θυσία το Champions League και το Europa League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, η UEFA έχει διαμορφώσει ένα νέο πλάνο, με νέες ημερομηνίες, τις οποίες θα προτείνει εντός των ημερών. Ποιο είναι αυτό το πλάνο; Να διεξαχθούν τα προημιτελικά του Champions League το διήμερο 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά τον Αύγουστο και ο τελικός στις 29 Αυγούστου, ενώ τρεις μέρες πριν θα γίνει ο τελικός του Europa League.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Europa League και στο πρώτο του παιχνίδι με τη Γουλβς στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φάση των "16" αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Οι άνθρωποι των "ερυθρόλευκων" είχαν την ενημέρωση πως κατά πάσα πιθανότητα η ρεβάνς θα γίνει στις αρχές Αυγούστου. Κι αυτό, όμως, ένα σενάριο είναι αυτή τη στιγμή...

Στο Champions League δεν έχουν γίνει τέσσερις ρεβάνς της φάσης των "16", τα Σίτι - Ρεάλ, Μπάγερν - Τσέλσι, Γιουβέντους - Λιόν και Μπαρτσελόνα - Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ