ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ψαλιδάκι του Ρονάλντο γκολ της σεζόν για την UEFA (VIDEO)

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

To εντυπωσιακό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Champions League ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της περσινής σεζόν από τους φιλάθλους στο UEFA.com. (VIDEO)

Κορυφαίο γκολ της περσινής σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναδείχθηκε το εκπληκτικό ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Champions League, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η UEFA.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους μέσα από το UEFA.com, με τον CR7 να συγκεντρώνει σχεδόν 200.000 ψήφους από το σύνολο των 346.915.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το γκολ του Ντιμιτρί Παγέτ (35.558 ψήφοι) στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Λειψία για το Europa League, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Έβα Ναβάρο (23.315 ψήφοι) για το τέρμα που σημείωσε στη νίκη της Ισπανίας επί της Γερμανίας για το Euro U17 των γυναικών.

Θυμηθείτε το γκολ του Ρονάλντο:

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ