ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το προπονητικό ντόμινο στέλνει τον Σόουζα στην Κίνα

Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during the Europa League round of 32, first leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina at the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during the Europa League round of 32, first leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina at the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στην Κίνα αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος αντικαθιστά τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι!

Η Γκουάνγκζου Έβεργκραντ κατέκτησε το πρωτάθλημα Κίνας για έβδομη σερί χρονιά, ωστόσο αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, κάτι που φέρνει τον Πάουλο Σόουζα στην Τιάντζιν Κουάντζιαν.

Πρόκειται για την απόρροια ενός προπονητικού ντόμινο, αφού ο νυν προπονητής της Τιάντζιν, Φάμπιο Καναβάρο, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα του Γκουάνγκζου, όπου ήταν προπονητής τη σεζόν 2014-2015.

Τη θέση του στους "νεοφώτιστους" του 2017 αναμένεται να πάρει ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος και το μόνο που απομένει είναι το ταξίδι του στην Ασία για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Ο 47χρονος Σόουζα είναι ελεύθερος αυτήν τη στιγμή, μετά από την αποχώρησή του από τη Φιορεντίνα. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον κινεζικό σύλλογο που τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, τότε θα εργαστεί σε όγδοη διαφορετική χώρα ως προπονητής, μετά από την εθνική Πορτογαλίας κ-16, τις ΚΠΡ και Λέστερ (Αγγλία), τη Σουόνσι (Ουαλία), τη Βιντεότον (Ουγγαρία), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), τη Βασιλεία (Ελβετία) και τους "βιόλα" στην Ιταλία.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ