ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παίρνει πίσω ο Μέσι και δεν αποχωρεί!

Το παίρνει πίσω ο Μέσι και δεν αποχωρεί!

Η εφημερίδα "La Nacion" επικαλείται συμπαίκτη του Μέσι στην εθνική Αργεντινής και αποκαλύπτει ότι άλλαξε γνώμη σχετικά με την αποχώρησή του και θα κάνει απλά ένα... διάλειμμα, επιστρέφοντας δριμύτερος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μπορεί πάνω στην πίεση της στιγμής, την απογοήτευση και τα "πυρά" που δέχτηκε, να ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής μόλις στα 29 του χρόνια, όμως τώρα που σιγά σιγά η σκόνη καθίζει και συνάμα υπάρχουν ακόμα και διαδηλώσεις στο Μπουένος Άιρες για την παραμονή στην "αλμπισελέστε", ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να πάρει πίσω την απόφασή του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα "La Nacion", η οποία επικαλείται συμπαίκτη του Μέσι στην εθνική Αργεντινής και αποκαλύπτει ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα κάνει ένα μίνι διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα επιστρέψει δριμύτερος για το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μέσι βλέπει ότι οι συμπατριώτες του στην συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να παραμείνει στην εθνική και γι' αυτό είναι έτοιμος να το πάρει πίσω. Δεν θα παίξει με την Ουρουγουάη και με την Βενεζουέλα που είναι οι δυο επόμενοι αντίπαλοι της Αργεντινής βάσει όσων λέει ο συμπαίκτης του, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευτεί και μετά θα κάνει το come back.

Θέλει να καθαρίσει το μυαλό του, να αποβάλει την πίεση και στην συνέχεια να κάνει μια ακόμη προσπάθεια στη Ρωσία, όπου δεδομένα ο στόχος για την Αργεντινή θα είναι η κορυφή. Ό,τι δεν κατάφερε με λίγα λόγια στους τρεις τελευταίους τελικούς που πήγε τόσο σε Copa America όσο και Μουντιάλ. Μένει να φανεί αν όντως ισχύει αυτό και τον δούμε πάλι να παίζει για το εθνόσημο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ