ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Μιλάνο απεχθάνεται τον Ντοναρούμα

Italy's new goalkeeper Gianluigi Donnarumma shows thumb up during the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Italy's new goalkeeper Gianluigi Donnarumma shows thumb up during the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα αποφάσισε να μην ανανεώσει με τη Μίλαν και από το αγαπημένο παιδί έγινε άμεσα ο μεγαλύτερος εχθρός των οπαδών των "ροσονέρι" ανά τον πλανήτη. Γνωστός και ως... "dollarumma"

Η λατρεία έγινε μίσος. Συμβαίνει αυτό στις μεγάλες αγάπες και συνέβη και στην περίπτωση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Από εκεί που ήταν το αγαπημένο παιδί, ο μελλοντικός αρχηγός (ίσως αυτό να γινόταν από φέτος), αυτός που οδηγούσε τη Μίλαν ξανά στην κορυφή, είναι πλέον ο μεγάλος εχθρός, ο προδότης!

"Δεν αξίζει να φορά αυτή τη φανέλα", είναι ένα απλό σχόλιο φίλων των "ροσονέρι" στα social media, με τους περισσότερους πάντως να τον βρίζουν πραγματικά άσχημα.

Το "προδότης" είναι κάτι επίσης απλό, όπως και το "αρουραίος" και το "φίδι", αλλά βέβαια και το "Ιούδας", ενώ... παίζουν πολύ και οι παλιές του δηλώσεις πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά μόνο η αγάπη του για τη Μίλαν. Ωραία έμπνευση το " dollarumma" (από τα δολλάρια).

Πολλές οι αναφορές στον Πάολο Μαλντίνι, πως αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός, όπως και σε Τότι και Ντελ Πιέρο, ακόμη και στον Μπουφόν. "Ο Μπουφόν πήγε στην Serie B με την Γιουβέντους, αυτή είναι αγάπη για την ομάδα", είναι ένα χαρακτηριστικό tweet.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που αποθεώνουν τον Αλεσάντρο Πλιτσάρι, τον 17άχρονο τερματοφύλακα που ήταν φέτος η 3η επιλογή πίσω από τον Ντοναρούμα και τον Στοράρι.

"Ο Πλιτσάρι είναι 10 φορές καλύτερος του Ντοναρούμα" ή... "Δεν πειράζει θα παίζει ο Πλιτσάρι". Επίσης δεν είναι λίγοι αυτοί που προτείνουν να μην πουληθεί ο Ντοναρούμα, αλλά να μείνει έναν χρόνο στον πάγκο, έτσι ώστε να χάσει το Μουντιάλ 2018!

Κάποιος τον χαρακτήρισε Kevin Durant του ποδοσφαίρου! "Κανένας παίκτης δεν είναι μεγαλύτερος απ'τη Μίλαν", σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι, ενώ ωραίο είναι και το: "Ο Ντοναρούμα αρνήθηκε να γίνει θρύλος".

AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ