ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το γκολ του Μπεργκ κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ (VIDEO)

Emirates's Al Ain Marcus Berg, center right, celebrates after Argentina's River Plate Javier Pinola, center left, scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Μπεργκ AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε το 1-0 κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με κεφαλιά στο 3ο λεπτό. Το προβάδισμα για την Αλ Αΐν, βέβαια, δεν κράτησε για πολύ. Δείτε το γκολ του Σουηδού.

Στο Hazza Bin Zayed Stadium του Ντουμπάι, η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες Ρίβερ Πλέιτ τίθεται αντιμέτωπη με την Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο Σουηδός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε το 0-1 με κεφαλιά μόλις στο 3ο λεπτό, σε μια φάση βέβαια που δεν είναι ξεκάθαρο αν ακουμπά τη μπάλα και αμυντικός των "Μιγιονάριος".

Η FIFA, ωστόσο, "χρέωσε" το γκολ στον διεθνή στράικερ της Αλ Αΐν. Δείτε πώς σκόραρε, δίνοντας προσωρινά το προβάδισμα στην ομάδα του, καθώς στο 11' και στο 16' ο Μπορέ της Ρίβερ έκανε το 2-1 με δύο προσωπικά γκολ.

AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ