ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το France Football απένειμε ήδη τη "Χρυσή Μπάλα"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's 2nd goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Στο πρωτοσέλιδο του "France Football", το περιοδικό που επιμελείται της απονομής της "Χρυσής Μπάλας", οι συντάκτες του αναρωτιούνται "ποιος μπορεί να προσπεράσει τον Ρονάλντο" στη διεκδίκηση του κορυφαίου ατομικού βραβείου.

Το διάσημο περιοδικό "France Football", το οποίο επιμελείται της απονομής της "Χρυσή Μπάλας" από το 1956, φαίνεται πως... ταυτίζεται με τις απόψεις του κοινού. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναρωτιέται από τις αρχές Μαΐου αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να "κλέψει" το έπαθλο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι (ως γνωστόν) αυτό απονέμεται το Δεκέμβριο!

Και βάσει όσων έχουμε δει στα προημιτελικά και στα ημιτελικά του Champions League, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αντιμετωπίσει τις Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα (την Τετάρτη 10/05 η ρεβάνς κόντρα στους "ροχιμπλάνκος"), δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς με τους Γάλλους. Οι επιδόσεις του Πορτογάλου είναι συγκλονιστικές στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν για τους "μερένγκες" και απέναντι σε εξαιρετικά δυνατούς αντιπάλους.

Ποιοι μπορούν να τον κοντράρουν; Όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί είναι μόνο όσοι διεκδικούν το Champions League, όπως παραδοσιακά συμβαίνει τις σεζόν που δεν υπάρχει Euro ή Μουντιάλ, με σαφώς καλύτερες πιθανότητες για όποιον το κατακτήσει. Συνεπώς, επικρατέστεροι είναι οι παίκτες της Γιουβέντους και ειδικότερα ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ή κάποια από τις Μονακό και Ατλέτικο Μαδρίτης, εφόσον βρει τρόπο να φτάσει σε ανατροπή.

Αν ο Ρονάλντο συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στους -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δύο εναπομείναντες αγώνες του Champions League και παράλληλα βοηθήσει τη Ρεάλ να κατακτήσει το τρόπαιο της Primera Division, ο τίτλος του γαλλικού περιοδικού πιθανότατα θα γίνει από ερώτηση, κατάφαση. Το "ποιος μπορεί να προσπεράσει τον Ρονάλντο;", ίσως μετατραπεί σε "κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει τον Ρονάλντο". Κι ας μην έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα του 2017.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του γαλλικού περιοδικού:

Το France Football απένειμε ήδη τη "Χρυσή Μπάλα"

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ