ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίδυμο Ζιοβάνι - Ριβάλντο ξανάσμιξε και το απολαμβάνει!

Το δίδυμο Ζιοβάνι - Ριβάλντο ξανάσμιξε και το απολαμβάνει!
ΕUROKINISSI

Οι Ζιοβάνι και Ριβάλντο μεγαλούργησαν πριν από μία 15ετία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως παρότι πέρασαν τα χρόνια έχουν ακόμα τρομερή χημεία. Απόδειξη το VIDEO που ανέβασαν!

Ηταν το καλοκαίρι του 2004 όταν ο τότε διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε το απόλυτο "μπαμ" και λίγο μετά την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας προκάλεσε νέο ποδοσφαιρικό σεισμό στη χώρα μας, μέσω της απόκτησης του παγκόσμιου πρωταθλητή και κατόχου της Χρυσής Μπάλας, Ριβάλντο.

Η κίνησή του αποδείχτηκε εξαιρετική όχι μόνο σε θέμα εντυπώσεων αλλά και ουσίας, με τον "Ρίμπο" να παίρνει το ρόλο του ηγέτη για την ομάδα του Πειραιά και να κατακτά 5 τίτλους (3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) στα τρία χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, λίγο πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Πέρα μάλιστα από την καταλυτική του παρουσία στην κατάκτηση τίτλων, ο Ριβάλντο προσέφερε και κάτι ακόμα ανεκτίμητο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: τη συνεργασία του με τον συμπατριώτη του Ζιοβάνι για μία σεζόν (2004-05) που έφερε ασύλληπτες συνεργασίες και όμορφες στιγμές στο χορτάρι.

ΠΑΡΤΥ ΖΙΟΒΑΝΙ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PUMA - ΡΙΒΑΛΝΤΟ - ΜΑΤΣΑΔΕΣ
ΠΑΡΤΥ ΖΙΟΒΑΝΙ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PUMA - ΡΙΒΑΛΝΤΟ - ΜΑΤΣΑΔΕΣ EUROKINISSI

Αποτυπώθηκε μάλιστα και με αριθμούς, με τον Ριβάλντο να μετράει 15 γκολ σε 34 συμμετοχές του με την ερυθρόλευκη φανέλα και τον Ζιοβάνι 12 γκολ σε 42 συμμετοχές.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Επειδή το λάτιν δίδυμο έσμιξε ξανά αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα εν έτει 2019, με τους Ζιοβάνι και Ριβάλντο να αθλούνται αμφότεροι σε γυμναστήριο στην πατρίδα τους και να το κοινοποιούν στους φανς τους μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στο Instagram.

"Κοίτα ποιος ήρθε να δουλέψει. Δύσκολο να κάνεις ζευγάρι μαζί του", ήταν το σχόλιο του χαμογελαστού "Ζιο" στο Instastory, την ώρα που ο παλιόφιλός του Ριβάλντο έκανε σκάλες στο γυμναστήριο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ