ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε!

Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε!

Η Ατλέτικο Νασιονάλ ήταν θετική στο να πάει το φετινό Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε, η CONMEBOL θα της απονείμει το τρόπαιο και οι Βραζιλιάνοι θα παίξουν στο Copa Libertadores 2017.

Φαίνεται τελικά πως η ανθρωπιά υπερισχύει όλων των άλλων και μπαίνει πάνω από τρόπαια και διακρίσεις. Η Ατλέτικο Νασιονάλ είχε κάνει αίτημα στην CONMEBOL προκειμένου το Copa Sudamericana να απονεμηθεί στην αποδεκατισμένη Σαπεκοένσε, η οποία βιώνει την απόλυτη τραγωδία αυτές τις ημέρες, αφού σχεδόν όλη η ομάδα ξεκληρίστηκε μετά την πτώση του αεροσκάφους που μετέφερε την ομάδα στο Μεντεγίν της Κολομβίας για τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Globoesporte", αυτό θα συμβεί, με την βραζιλιάνικη ομάδα να παίρνει τον τίτλο και να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη διοργάνωση του Copa Libertadores μέσω προκριματικών. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να ανακηρύξει την Σαπεκοένσε πρωταθλήτρια, όμως η απόφαση δεν θα κοινοποιηθεί αυτή τη στιγμή, αφούν οι άνθρωποι της δεν θεωρούν σωστό το τάιμινγκ λόγω του πένθους που επικρατεί τόσο στην χώρα όσο και στην ίδια την ομάδα.

Συν τοις άλλοις, υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν και το πιθανότερο είναι η απόφαση να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που θα συνεδριάσει στις 21 Δεκεμβρίου. Όπως και να 'χει, η απόφαση είναι ειλημμένη, δεν πρόκειται να αλλάξει και η Σαπεκοένσε θα είναι οριστικά και αμετάκλητα η φετινή κάτοχος του Sudamericana. Όχι ότι αυτό θα φέρει πίσω τις αθώες ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα, όμως είναι μια σπουδαία κίνηση που αποδεικνύει το μεγαλείο του αθλητισμού.

Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "προφητικό" τατουάζ των συντρόφων των παικτών της Σαπεκοένσε
Το μήνυμα του Πατίτο για τον Νέτο της Σαπεκοένσε
Σημαίες της Σαπεκοένσε στα φέρετρα των θυμάτων
Ροναλντίνιο και Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν για τη Σαπεκοένσε
Θέλουν να δουν τον Ροναλντίνιο στη Σαπεκοένσε
Οργή στον κόσμο για την επιβεβαίωση ότι το αεροσκάφος βρέθηκε χωρίς καύσιμα!
Ανατριχίλα: Κατάμεστο το γήπεδο για τον... τελικό με την Σαπεκοένσε!
Πρόεδρος Σαπεκοένσε: "Μου ζητούν να αγωνιστούμε άμεσα"
Οι συγκλονιστικές εκκλήσεις του πιλότου από το μοιραίο αεροσκάφος
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ