ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απόλυτο τρολάρισμα στον Ρονάλντο το έκανε η κροατική ομοσπονδία!

Real's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with Luka Modric after scoring his side's 3rd goal during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu   stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 2, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real's Cristiano Ronaldo, right, celebrates with Luka Modric after scoring his side's 3rd goal during a Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 2, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Λίγο πριν ο Λούκα Μόντριτς κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της FIFA για την περασμένη σεζόν, η κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέβασε... σατανικό tweet για να πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λούκα Μόντριτς είχε μία σχεδόν τέλεια σεζόν καθώς σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε το Champions League (τρίτο σερί μάλιστα) με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και σε εθνικό ήταν φιναλίστ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως μέλος της εθνικής Κροατίας (ήταν επίσης MVP του τουρνουά), τώρα ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανταμειφθεί και σε ατομικό επίπεδο.

Πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο της UEFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της σεζόν νικώντας στο άτυπο σπριντ τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως το ίδιο σενάριο θα επαναληφθεί και όσον αφορά στο αντίστοιχο βραβείο της FIFA.

Υποψήφιοι είναι και πάλι οι τρεις αυτοί παίκτες, όμως με δεδομένο πως πρόκειται για βραβείο της FIFA, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αν αναλογιστεί κανείς πως εκείνος έπαιξε στον τελικό του Μουντιάλ ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο σταμάτησε στη φάση των "16" (αποκλεισμός της Πορτογαλίας από την Ουρουγουάη) και ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν πέρασε καν τη φάση των ομίλων με την Αίγυπτο.

Είναι μάλιστα τόσο σίγουροι οι Κροάτες πως ο "εγκέφαλος" της εθνικής τους ομάδας θα βραβευτεί και από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ώστε να κάνουν μέχρι και τρολάρισμα στον μέχρι πριν λίγους μήνες συμπαίκτη του στους "μερένγκες" Ρονάλντο!

"Ποιος αξίζει να πάρει το βραβείο του δεύτερου καλύτερου παίκτη στον κόσμο από την FIFA;", είναι το ερώτημα που έθεσε η κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter (την ώρα που χρησιμοποιεί το hashtag #TheBest για τον Μόντριτς) "ταγκάροντας" μόνο τον Πορτογάλο μαζί με τον Σαλάχ...

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως στο ερώτημα των Κροατών, οι φίλαθλοι δίνουν μέχρι στιγμής προβάδισμα στον Μοχάμεντ Σαλάχ! Για να δούμε τι θα γίνει και στην πραγματική ψηφοφορία...

Photo Credits: AP Photo/Andres Kudacki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ