ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίτε: "Έχω χάσει τον ύπνο μου εξαιτίας του Μέσι"

Argentina's Lionel Messi complains to the referee after he was fouled by Brazil's Casemiro during a Copa America semifinal soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi complains to the referee after he was fouled by Brazil's Casemiro during a Copa America semifinal soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Το φιλικό ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή φέρνει σε άβολη θέση τον Τίτε, με τον τεχνικό της Σελεσάο να παραδέχεται δημόσια πως έχει χάσει τον ύπνο προσπαθώντας να βρει τρόπο να περιορίσει τον Λιονέλ Μέσι.

Τον περασμένο Ιούλιο (3/7) Βραζιλία και Αργεντινή διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Μπέλο Οριζόντε στον ημιτελικό του Copa America 2019 και μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Σελεσάο, που επικράτησε 2-0 με τα γκολ των Γκαμπριέλ Ζεζούς και Ρομπέρτο Φιρμίνο και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου και κατέκτησε κατόπιν το τρόπαιο κόντρα στην Χιλή.

Σχεδόν 4,5 μήνες αργότερα, οι δύο πιο επιτυχημένες εθνικές ομάδες της Νοτίου Αμερικής έρχονται ξανά αντιμέτωπες, αλλά αυτή τη φορά στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού αγώνα που θα λάβει χώρα στο "King Saud University Stadium" του Ριάντ, στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Όσο για το πρόσωπο που έχει τραβήξει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα δεν χωρούν αμφιβολίες: αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι που επιστρέφει στην αλμπισελέστε μετά την τρίμηνη τιμωρία που του είχε επιβάλλει η CONMEBOL για τα σχόλια που είχε κάνει στο φινάλε εκείνου του αγώνα κατά της διαιτησίας.

Argentina's Lionel Messi runs on the pitch during a Copa America semifinal soccer match against Brazil at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio)
Argentina's Lionel Messi runs on the pitch during a Copa America semifinal soccer match against Brazil at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio) AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Σε αυτό το ματς, ο Μέσι αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης της αλμπισελέστε έχοντας δίπλα του τον Σέρχιο Αγκουέρο και τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο είναι εκείνος πάνω στον οποίο θα προσπαθήσει να εστιάσει η Βραζιλία για να βραχυκυκλώσει τη μεγάλη αντίπαλό της.

Αυτό το παραδέχτηκε δημόσια ο Τίτε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της βερντεόρο να αποθεώνει τον Pulga στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου λατινοαμερικανικού ντέρμπι (15/11, 19:00) και να ομολογεί πως δεν κοιμάται αρκετά αναζητώντας τρόπους να τον σταματήσει.

"Είναι ένας διαφορετικός και ξεχωριστός παίκτης, έχει εντυπωσιακές αρετές όσον αφορά στην τεχνική κατάρτιση. Δεν μπορούμε να εξουδετερώσουμε έναν τέτοιο παίκτη, μόνο να μειώσουμε τη δράση του. Δεν κοιμάμαι αρκετά προσπαθώντας να βρω τρόπο να τον εξουδετερώσω", είπε μεταξύ άλλων ο Τίτε για τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ