ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η Μπριζ νίκησε και συνεχίζει να έχει το απόλυτο στο βέλγικο πρωτάθλημα, η Ριέκα ηττήθηκε ξανά, ενώ η Έστερσουντ σώθηκε στο 93' και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Δείτε συνοπτικά τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων. (VIDEOS)

Ακάθεκτη συνεχίζει η Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Ζούλτε Βάρεχεμ και πέτυχε το "3 στα 3" πριν την αναμέτρησή της με την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League.

Η σύνθεση της Μπριζ: Χόρβαθ, Μποναβεντούρε (63' Ντιαμπί), Ντένσβιλ, Λιμπόμπ, Μέχελε, Νακαμπά, Παλάσιος, Σίμονς, Βάνακεν (82' Ουέσλεϊ), Φόρμερ, Βόσεν (75' Βανλερμπέργκε).

Η Έστερσουντ έφυγε με το βαθμό (2-2) από την "Tele2 Arena", απέναντι στη Χάμαρμπι χάρη στο γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Νουρί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο τελευταίο της ματς πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση της Έστερσουντ: Κεϊτά, Μουκίμπι (76' Νουρί), Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Βίντγκρεν, Άιες (76' Σέμα), Μενσίρο, Μπασιρού, Μπέρτιλσον, Τζέρο, Γκόντος (81' Χόπκατ).

Τέλος, η Ριέκα "προδόθηκε" από την άμυνά της, έχασε στην έδρα της (0-2) από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (έπαιζε με 10 παίκτες) και υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα (είχε προηγηθεί αυτή από την Όσιγιεκ) πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η σύνθεση της Ριέκα: Σλούγκα, Ζούπαριτς, Έλεζ, Γιέλιτς (81' Τσρνιτς), Κβρίζιτς, Μάρτιτς (64' Εμπέρ), Μπράνταριτς, Γκόργκον, Ζούτα, Μίσιτς, Ματέι (Αγιάγι).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ