ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμισε τον πατέρα του ο Ιάνις Χάτζι σκοράροντας με απίστευτη εκτέλεση φάουλ (VIDEO)

Θύμισε τον πατέρα του ο Ιάνις Χάτζι σκοράροντας με απίστευτη εκτέλεση φάουλ (VIDEO)

Ένα ακόμη εκπληκτικό γκολ με την Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέτυχε ο Ιάνις Χάτζι, γιος του Γκιόργκι, κάνοντας τον πατέρα του στην κερκίδα να τρελαθεί από τη χαρά του.

Η Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων με τον Ιάνις Χάτζι, γιο του Γκιόργκι, να οδηγεί την ομάδα της Ρουμανίας στην τελική φάση πετυχαίνοντας το ένα όμορφο γκολ μετά το άλλο.

Ο Χάτζι στο ματς της Ρουμανίας με το Λιχτενστάιν την Τρίτη το βράδυ που έληξε με 4-0 υπέρ των Ρουμάνων πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ θυμίζοντας τον πατέρα του.

Ο 20χρονος μέσος στο 25' με το δεξί έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα πανηγυρίζοντας έξαλλα το 2-0 των Ρουμάνων. Στο γήπεδο ήταν και ο πατέρας του που τρελάθηκε από την χαρά του βλέποντας να πετυχαίνει ένα γκολ ανάλογο με αυτά που σημείωνε στο παρελθόν και ο σπουδαίος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής.

Σε αυτή την προκριματική φάση ο Χάτζι έπαιξε σε εννιά από τα δέκα ματς της Ρουμανίας και πέτυχε δυο γκολ ενώ είχε και δυο ασίστ. Η Ρουμανία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 8 όμιλο με 24 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ