ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών στην τραγωδία της Κολομβίας

Θρίλερ με τον αριθμό των νεκρών στην τραγωδία της Κολομβίας

Οι αρχές της Κολομβίας ανακοίνωσαν ότι 75 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία, ωστόσο τέσσερα άτομα από τη λίστα των επιβαινόντων δεν ανέβηκαν ποτέ στη μοιραία πτήση.

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων από την αεροπορική τραγωδία στην Αντιόκια της Κολομβίας, όταν αεροσκάφος της εταιρίας "LaMia Airlines" παρέσυρε στο θάνατο δεκάδες επιβαίνοντες, μετά από συντριβή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, η λίστα των επιβαινόντων περιελάμβανε 81 άτομα, εκ των οποίων τα εννέα ήταν μέλη του πληρώματος και οι 72 επιβάτες. Οι διασωθέντες είναι έξι (οι τρεις ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε), ενώ οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι 75 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν τέσσερις επιβάτες που βρίσκονται στη λίστα επιβαινόντων, οι οποίοι όμως δεν επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση LMI 2933 από το Σάντα Κρους ντε λα Σιέρα της Βολιβίας με προορισμό το Ριονέγρο της Κολομβίας.

Ο δήμαρχος του Σαπεκό, Λουσιάνο Μπουλιγκόν, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Σαπεκοένσε, Πλίνιο Νταβίντ ντε Νες Φίλιο, ο πρόεδρος της νομοθετικής συνέλευσης της Σάντα Καταρίνα, Ζέλσον Μερίσιο, και ο δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του Σαπεκό "Super Condá", Ιβάν Κάρλος Αγκνολέτο, έχασαν την πτήση για διάφορους λόγους, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι θέσεις τους έμειναν κενές ή αναπληρώθηκαν.

Όπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί εξήντα πτώματα από το σημείο της τραγωδίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα θύματα, ώστε να εξακριβωθεί και ο αριθμός και η ταυτότητα όλων των νεκρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Χαμόγελα και χαρά πριν τη μοιραία πτήση
Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί της Σαπεκοένσε
Αεροπορικές τραγωδίες: Όταν ο αθλητισμός βίωσε την κόλαση στον αέρα
Σαπεκοένσε: Αυτή είναι η ομάδα που επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Σαπεκοένσε
Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε με συναίνεση της Ατλέτικο Νασιονάλ!
Μοιρασιά του τροπαίου Copa Sudamericana ζητάει η ΠΟ Βραζιλίας
Τα μέτρα αλληλεγγύης για τη Σαπεκοένσε που ψήφισαν οι σύλλογοι της Βραζιλίας
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ