ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Κυριακή το ντεμπούτο του Στορκ με την Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ

Την Κυριακή το ντεμπούτο του Στορκ με την Μουσκρόν του Πιεμπονγκσάντ
EUROKINISSI

Ο Μπερντ Στορκ που είχε περάσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού ως τεχνικός διευθυντής και τεχνικός των Νέων είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος προπονητής της Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το κακό ξεκίνημα της Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο πρωτάθλημα με έξι ήττες σε έξι αναμετρήσεις έφερε την αλλαγή προπονητή στον βέλγικο πάγκο με τον Ντιφέις να αποχωρεί και στην θέση του εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται ένας γνώριμος στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για τον Γερμανό προπονητή, Μπερντ Στοργκ, ο οποίος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα την ακαδημία των ερυθρόλευκων από το 2012 έως το 2014. Τότε ο Στορκ ήταν τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ20.

Σήμερα όμως και μετά από ένα πετυχημένο πέρασμα από την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας έχει αναλάβει τις τύχες της Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του την Κυριακή κόντρα στην Κόρτραϊκ.

Μάλιστα στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Βελγίου ο 55χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα σε ένα προπονητικό φιλικού χαρακτήρα με τον ίδιο να δηλώνει μετά το τέλος: " Είναι ένα καταστροφικό αποτέλεσμα καθώς εγώ θέλω να κερδίζω κάθε ματς που δίνει η ομάδα μου. Παρόλα αυτά είδα πολλά θετικά στοιχεία από την αναμέτρηση".

Όσο για το παιχνίδι που θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στον πάγκο, αυτό κόντρα στην Κορτραϊκ, ο Στορκ υποστήριξε: "Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά, αυτό είναι σίγουρο, αλλά είμαι αισιόδοξος. Αυτό θα πω στους παίκτες μου γιατί θέλω το γκρουπ να προχωρήσει μπροστά και πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς".

Ο Στορκ αναφέρθηκε και στις συνθήκες που έχει βρει λέγοντας: "Έχουμε τα πάντα εδώ. Καλούς παίκτες, καλές εγκαταστάσεις, καλά γήπεδα... Αλλά και πάλι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε". "

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ