ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να φύγει από τη Μπάγερν ο Μίλερ, καραδοκεί η Ίντερ

Bayern's Thomas Mueller reacts beside Bayern's Robert Lewandowski, right, after he scored his side's third goal during the German soccer cup semifinal match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Thomas Mueller reacts beside Bayern's Robert Lewandowski, right, after he scored his side's third goal during the German soccer cup semifinal match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τόμας Μίλερ φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου, με την Ίντερ να περιμένει στη γωνία για να τον κάνει δικό της.

Θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του ο Τόμας Μίλερ. Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρει η "Bild", έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και να συνεχίσει αλλού, μακριά από τη Μπουντεσλίγκα.

Ο ίδιος έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα. Η Serie A και η Premier League είναι οι δυο επιλογές του. Μάλιστα, η Ίντερ ακούγεται εντόνως πως επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της και ήδη τον έχει προσεγγίσει, καταθέτοντάς του πρόταση.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ