ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Μπαρμπόζα

Θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Μπαρμπόζα
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα σε συνέντευξή του τόνισε πως έχει την ΑΕΚ στην καρδιά του για πάντα και θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα της. Για ποιο λόγο έφυγε από την Ένωση.

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της γειτονικής Τουρκίας με την φανέλα της Ακίσαρσπορ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Πορτογάλος, μιλώντας στη "Live Sport", δεν έκρυψε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην χώρα μας, αν και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα αυτή την στιγμή για τον ίδιο. Ωστόσο, οι αναμνήσεις του από την ΑΕΚ δεν σβήνουν ποτέ.

"Θα ήταν ευχαρίστησή μου να γυρίσω στην ΑΕΚ κάποια ημέρα. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πάντως, είτε τον Μπαρμπόζα, είτε άλλον, η ΑΕΚ μπορεί να βρει έναν καλό αριστερό εξτρέμ αν ψάξει. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός να μιλήσω με την ΑΕΚ", τόνισε ο ίδιος.

"Θα ήθελα να έρθω να δω την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Είτε είμαι εκεί στην ομάδα, είτε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συμπαράστασή τους σε μένα. Και όσο έπαιζα στην ΑΕΚ και μετά και τώρα. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου", ανέφερε ακόμα.

Όσο για το λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ για την Αλ Γουάσλ, σχολίασε: "Η ΑΕΚ δεν έδειξε ποτέ αν με ήθελε ή όχι. Δεν είχα πρόταση να ανανεώσω ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό μου.

Ήταν η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και δεν είχα πρόταση να ανανεώσω από την ομάδα. Στα Εμιράτα, μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αποφάσισα να πάω εκεί.

Ωστόσο, μου φέρθηκαν πολύ καλά όλοι στην ΑΕΚ, το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Δεν έχω κάτι για να τους κατηγορήσω, όλοι μαζί μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Έχω ακόμη επαφές στην ΑΕΚ, με πολλά παιδιά. Συμπαίκτες και ανθρώπους από την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ