ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να διώξει τον Αθανασιάδη η Μακάμπι Χάιφα

Θέλει να διώξει τον Αθανασιάδη η Μακάμπι Χάιφα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα κληθεί να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πού θα πατήσει η Μακάμπι Χάιφα και γιατί προμηνύεται δικαστική διαμάχη.

Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να "τελειώσει" τον Στέφανο Αθανασιάδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " colbonews.co.il", η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας θα επιχειρήσει να πατήσει πάνω στο πρόσφατο κρούσμα απειθαρχίας του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ (πιάστηκε θετικός σε αλκοτέστ από την αστυνομία του Ισραήλ) προκειμένου να απαλλαγεί από τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, που προβλέπει απολαβές 570.000 ευρώ.

Με βάση το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στην Μακάμπι Χάιφα να βάλει τέλος στη συνεργασία τους, γι' αυτό και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα καλέσει τον Κλάους να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Άλλες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να πετύχει το τέλος της συνεργασίας με τον Αθανασιάδη η Μακάμπι, οπότε δεν αποκλείεται το θέμα να καταλήξει σε δικαστική διαμάχη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ