ΔΙΕΘΝΗ

Τέταρτη αλλαγή από τη νέα σεζόν σε Champions League και Europa League!

Τέταρτη αλλαγή από τη νέα σεζόν σε Champions League και Europa League!

Η UEFA ανακοίνωσε κάποιες έξτρα αλλαγές στο Champions League και το Europa League απ' τη νέα σεζόν, μεταξύ των οποίων είναι κι η τέταρτη αλλαγή στην παράταση απ' τη φάση των νοκ άουτ!

Τον περασμένο Φεβρουάριο η UEFA ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Champions League για τον κύκλο 2018-21, με κυριότερη την αλλαγή ώρας, αφού πλέον τα παιχνίδια δεν θα διεξάγονται στις 21:45, αλλά στις 19:55 και στις 22:00!

Την Τρίτη, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε κάποιες έξτρα αλλαγές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και στο Europa League, με σημαντικότερη την απόφαση να επιτρέπεται η τέταρτη αλλαγή στην παράταση απ' τη φάση των νοκ άουτ.

Παράλληλα, στους τελικούς των δύο διοργανώσεων, αλλά και στο Super Cup Ευρώπης, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν στην αποστολή 23 αντί για 18 παίκτες, ήτοι 12 αντί για 7 στον πάγκο τους.

Όσον αφορά στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, τα δύο παιχνίδια κάθε ημέρες θα πραγματοποιούνται στις 19:55 και τα υπόλοιπα στις 22:00, ενώ απ' τα νοκ άουτ κι ύστερα όλα τα ματς θα αρχίζουν στις 22:00.

Επίσης, αν μία ομάδα κατακτήσει για τρεις διαδοχικές φορές το Europa League ή το έχει πάρει συνολικά πέντε φορές κατά το παρελθόν, της επιτρέπεται να φοράει ένα ειδικό σήμα στο μανίκι της. Προς το παρόν, η μοναδική ομάδα που πληροί τις προδιαγραφές είναι η Σεβίλλη που το έχει κατακτήσει συνολικά πέντε φορές, αλλά και τρεις σερί (2006, 2007, 2014, 2015, 2016).

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ DEAL ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τεράστια πριμ για νίκες - ισοπαλίες στο νέο Champions League!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Επίσημη η αλλαγή της ώρας του Champions League

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24