ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σε δύο χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ισραήλ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε τη... σφραγίδα του Βλάνταν Ίβιτς καθώς ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ οδήγησε την ομάδα του σε μια χρονιά - ορόσημο για το κλαμπ, με απολογισμό 25 νίκες, εννέα ισοπαλίες και καμία ήττα, με 62 γκολ ενεργητικό και οκτώ παθητικό!

Ο κύκλος του 43χρονου - προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ - στην Μακάμπι έκλεισε. Η ομάδα του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών και ευχαρίστησε τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Ίβιτς αποχωρεί με απόλυτα επιτυχημένο έργο καθώς κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (το πρώτο ήταν και το πιο γρήγορο στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας) κι ένα κύπελλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μακάμπι:

"Ο επικεφαλής προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τις τελευταίες δύο σεζόν, Βλαντιμίρ Ίβιτς, θα τερματίσει την παρουσία του στον σύλλογο μετά από δύο σεζόν. Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητής Μίλος Βεσελίνοβιτς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κέλπεκης, ο Ντάρκο Ομπράντοβιτς ο επικεφαλής προπονητής γυμναστικής και ο θεραπευτής Νενάντ Κοβάσεβιτς".

O Βλάνταν Ίβιτς από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο της Μακάμπι: "Μετά από δύο φανταστικά χρόνια που είχαμε εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Μιτς Γκόλνταρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που εργάστηκαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για την επίτευξη του στόχου μας.

Έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ και θα διατηρούμε πάντα το χρόνο που περάσαμε στην Μακάμπι στο μυαλό και την καρδιά μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ