ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Ισμαέλ, χάος στη ΛΑΣΚ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαλεριάν Ισμαέλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΛΑΣΚ Λιντς καθώς η διοίκηση τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατρακύλα από την πρώτη στην τέταρτη θέση μετά από την αφαίρεση 12 βαθμών λόγω παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Στην έξοδο κι ο αντιπρόεδρος.

Η πρωτοπόρος της Bundesliga, ΛΑΣΚ Λιντς, παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο και έκανε τέσσερις ομαδικές προπονήσεις εν μέσω κορονοϊού, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί στα τέλη Μαΐου ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών και πρόστιμο 75.000 ευρώ.

Η Ζάλτσμπουργκ κατέκτησε το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα στην αυστριακή Bundsesliga, εκμεταλλευόμενη στο έπακρον την παρανομία και τιμωρία της ΛΑΣΚ Λιντς και η διοίκηση της ομάδας βρήκε τον υπεύθυνο στο πρόσωπο του Βαλεριάν Ισμαέλ.

Ο Γάλλος πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί από την Παρασκευή (10/7) παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΛΑΣΚ Λιντς. Διάδοχός του θα είναι ο Τόμας Λετς, πρώην προπονητής των Αούστρια και Ζάλτσμπουργκ.

Εκτός από τον προπονητή παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιούργκεν Βέρνερ. Η ΛΑΣΚ Λιντς είναι στους 16 του Europa League και θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ στη ρεβάνς του Μάντσεστερ αν και συντριβή (0-5) επί αυστριακού εδάφους δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουντεσλίγκα Αυστρίας: "Κάηκε" η ΛΑΣΚ, έβδομο σερί πρωτάθλημα η Ζάλτσμπουργκ
ΛΑΣΚ: Ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών και πρόστιμο 75.000 ευρώ
Η ΛΑΣΚ παραδέχθηκε την παραβίαση πρωτοκόλλου με ομαδικές προπονήσεις
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ