ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος κι από τη Ρεϊνιόν ο Σισέ

Τέλος κι από τη Ρεϊνιόν ο Σισέ

Τέλος λαμβάνει η περιπέτεια του Γάλλου πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, στη Νήσο Ρεϊνιόν, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν. (VIDEO)

Δέκα λεπτά όλα κι όλα μέτρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα της Σεντ-Πιερουάζ στη Νήσο Ρεϊνιόν. Και παρά το γεγονός ότι ο πρώην επιθετικός των Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Παναθηναϊκού, Λάτσιο, ΚΠΡ, Αλ-Γκαράφα, Κρασνοντάρ και Μπαστιά έχει υπογράψει συμβόλαιο με την αφρικανική ομάδα για συμμετοχή σε πέντε ματς, ο τραυματισμός στο ισχίο που τον ταλαιπωρεί βάζει τέλος στην περιπέτειά του.

"Πάντα έχω πόνους στο ισχίο, αντί να κάνω χειρότερα τα πράγματα καλύτερα είναι να σταματήσω", υποστήριξε ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός στην τοπική τηλεόραση της Ρεϊνιόν, Réunion Première.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Σεντ-Πιερουάζ, κόντρα στην Κάπρικορν (0-0), ωστόσο αποχώρησε στο 10ο λεπτό αυτής, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Μάλλον, όπως όλα δείχνουν, η δύση στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γάλλου πρώην άσου του Παναθηναϊκού, πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ