ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος και τυπικά από τη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Τέλος και τυπικά από τη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν και με τη... βούλα από τη Σπάρτα Πράγας, αφού βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος Τσεχίας. Παρελθόν και ο Βόκολος.

Δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στη Σπάρτα Πράγας ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τσέχικη ομάδα, η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόλις και μετά βίας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 14 πόντους μακριά από την κορυφή.

Η εικόνα της Σπάρτα είναι πολύ κακή και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο αγώνας με τη Μπρνο, όπου αν και με παίκτη παραπάνω δεν έφτασε στη νίκη, μένοντας στην ισοπαλία.

"Η Σπάρτα αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της σεζόν αλλά και όλης της εικόνας που δείχνει η ομάδα", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Δεν υπήρξε βελτίωση στα αποτελέσματα παρά τις νέες μετεγγραφές που κάναμε και η διοίκηση αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Στραματσόνι", τόνισε ο γενικός διευθυντής, Άνταμ Κόταλικ.

Μαζί του αποχώρησε το ιταλικό τεχνικό του επιτελείο, όπως και ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος εκτελούσε χρέη τεχνικού συμβούλου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ